GOLF UTAN GRÄNSER

Golfnöjen över hela Europa

Superenkelt för golfklubbar!

Lös in golfkuponger enkelt direkt via vår hemsida.

Svenska Golfkuponger

Svenska Golfkuponger gäller som betalningsmedel på ca 440 golfklubbar samt hos vissa golfshopar drivingranger och pron. Kupongerna gäller i tre år från beställningsåret.

Svenska Golfkuponger

Här kan ditt företag representera med den hälsosamma och roliga sporten golf. Vi erbjuder greenfeekuponger i blandade valörer, där dessa levereras i häften om 1.000:-. Kupongerna gäller i tre år.

Vi erbjuder ett representationspaket (som alternativ till ett låst sponsorskap med en lokal golfklubb) där ni erhåller 20 häften Svenska Golfkuponger vilket ger personal och kunder möjlighet att under året spela på valfri bana samt samlingsannons för 23.690:-.

Kupongerna levereras i häften om 1.000 kronor i blandade valörer: 20, 50 och 100 kronor. I varje paket ingår även en samlingsannons i Spela Golf och detta faktureras som Reklam & PR Paket. Kupongerna är giltiga i tre år (inköpsåret samt ytterligare två år).

Betala golf i Alicante, Spanien

I Alicante kan våra kunder betala och boka greenfee via Mas Amigos i Alicanteområdet i Spanien. Mot en avgift på några 100-lappar (som också kan betalas med golfkuponger) löser ni medlemskap i deras bokningspool och åtnjuter därefter deras rabatter på greenfee. För mer information besök www.masamigos.com

Betala golf och boende i Skottland

Vi kan från 2006 erbjuda alla våra kunder möjlighet att betala boende och greenfee över hela Skottland, Irland och England när ni bokar och betalar via vår Svensktalande partner Spela-Golf.com. Där får ni garanterade starttider på de bästa banorna med rabatt på Greenfee. För mer information, besök spela-golf.com

Golf i Marbella, Spanien

Sedan tidigare har vi ett samarbete med Golf Service i Porto Banos, Marbella i Spanien. Dom hjälper dig att boka golf längs hela solkusten och ordnar även med boende och hyrbilar. Bokningar görs lättast på telefonnummer (+34) 952 787 775. Dom har svensktalande personal.
www.golf-service.com

Prisinformation

Samtliga paket inkl. en samlingsannons i sveriges bästa golftidning, Golf Digest. Moms och frakt tillkommer. OBS! Moms debiteras på det beloppet som är över det nominella värdet, dvs på 5 häften är momsen baserad på 995:-.

410

Svenska Golfklubbar

5

Länder

1000
kr

Värde per häfte

30
års

Erfarenhet

801